20. 11. 2011

Podzimní deformace...


Po roce, nebo spíš po půl roce, je to tady zase !

I přes ty, jak tetka Wiki píše, "úchvatné barevné scenérie" jsem stejně jenom nasr*ný, unavený, smutný a nachlazený. Nejen že jsou všude ty pitomé nemoci, ještě si k tomu klidně přidáme smog, takže veškeré venkovní aktivity jdou do hajzlu. Stejně jako všechno. Venkovní akce, venkovní Zumba akce, venkovní ..., geocaching, posezení venku, grilování, opékání, koncerty, venkovní venky ...

"Tome co je s tebou? Vždyť budeme chodit lyžovat!! :)" .. i já jako věčný optimista v tom vidí ale všechny ty špinavé sra*ky na chodníku, brodíce se a zapadajíce na veškerých cestách KAMKOLIV.

Je toho málo? ... HO HO HOOO MÉRY KRISMRS!!...
Ráno vstanu, zapnu snídani s nohou - "Nové hračky od Lego city!", přepnu na čt1 - "Vánoce jsou za rohem, a proto....", přepnu - "už máte nakoupeny dárky?". Vypnu.. Zapnu óčko - "aaaalll i waaant fooor Christmaaaaaaaaassss". Vypnu. Zapnu počítač, Zumba fórum - "Ahojky, nemáte nějaké Vánoční pecky?". Vypnu.

Dárky nakoupeny mám, přes internet (kdo by riskoval zadušení se NO2UV—>; NO + O.. žejo..)

Rekapitulace - V tomto období bych si nejraději vypl telefon, vypl počítač, vypl televizi, vypl všechny lidi kolem sebe a někde se zahrabal. Hodně hluboko a celé tohle pitomé období bych PROSPAL.

... asi budu medvěd, dobrou



1 komentář:

  1. Já ti dám radu- chceš vypnout mobil, ale okolnosti ti to nedovolí? Tak ho ztrať, tak jako já ;) :D jinak, jsme na tom stejně, podzim je svinský ..

    OdpovědětVymazat